HAEMME KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON JA LÄHETTÄMÖÖN

Haemme kevään ja kesän 2017 sesonkeihin elintarviketyöntekijöitä eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat huhti-kesäkuun välisenä aikana ja ovat kestoltaan aloituksesta riippuen n. 1-5 kuukautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtävät ovat pääsääntöisesti kaksivuorotyötä pakkausosastoilla tai lähettämössä. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa n. klo 6-14 ja n. klo 14-22. Lähettämössä työskennellään myös lauantaisin.

Odotamme hakijalta:

  • hyvää hygieniaosaamista ja toimintatapoja, hygieniapassi katsotaan eduksi
  • sitoutumista työskennellä annettujen tavoitteiden, ohjeiden sekä laatuvaatimusten mukaisesti
  • oma-aloitteisuutta, reippautta sekä sopeutumista nopeasti muuttuviin tuotantotarpeisiin
  • soveltuvuutta fyysiseen työhön
  • vähintään 16-vuoden ikää
  • suomen kielen taitoa

Hakuaika päättyy 28.2.2017 Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Muutamia paikkoja on tarjolla jo alkuvuodesta, joten ota pikaisesti yhteyttä.

Lisätietoja työpaikoista antaa henkilöstöpäällikkö Anne Mäki-Petäjä arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana, puh. 044 771 2315.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, niin täytä alla olevan hakulomake huolellisesti.

Kausityöhakemus 2017

Käytyämme hakemukset läpi, otamme yhteyttä sopivimpiin hakijoihin ja kutsumme heidät haastatteluun.

Kausitöiden kautta on mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassaoleva hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Etuna on, jos hygieniapassi on suoritettuna, mutta tarvittaessa järjestämme hygieniakoulutuksen ja testin ennen työsuhteen alkua.