HAEMME KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON JA LÄHETTÄMÖÖN

Haemme kevään ja kesän 2018 sesonkeihin elintarviketyöntekijöitä eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat huhti-kesäkuun välisenä aikana ja ovat kestoltaan aloituksesta riippuen n. 1-6 kuukautta. Mahdollisuus myös pitempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat kaksivuorotyötä pakkausosastoilla tai lähettämössä. Työtä tehdään pääsääntöisesti viileässä tilassa, kahdessa vuorossa, joten valmiutta molempiin tarvitaan. Työ on osittain raskasta ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa.

Odotamme hakijalta:

  • hyvää hygieniaosaamista ja toimintatapoja, hygieniapassi katsotaan eduksi
  • sitoutumista työskennellä annettujen tavoitteiden, ohjeiden sekä laatuvaatimusten mukaisesti
  • oma-aloitteisuutta, reippautta sekä sopeutumista nopeasti muuttuviin tuotantotarpeisiin
  • vähintään 16-vuoden ikää, osassa töitä vaaditaan 18-vuoden ikää

 

Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään, joten aidolla työmotivaatiolla sekä hyvällä asenteella on suuri merkitys. Hygieniapassi välttämätön sekä voimassa oleva salmonellatodistus pitää hankkia ennen töiden aloitusta. Järjestämme tarvittaessa mahdollisuuden suorittaa hygieniapassitestin.

Hakulomakkeen löydät alla olevasta linkistä. Hakuaika päättyy 9.2.2018.

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kausityöhakemus 2018

Lisätietoja työpaikoista antaa henkilöstöpäällikkö Anne Mäki-Petäjä puh. 044 771 2315.