Osallistu matkakilpailuun!

Tuotteet

Pouttu ja Poppamies ne yhteen soppii! Kotimainen Poppamies on tullut tunnetuksi chilituotteistaan ja arvostuksestaan hyvää ruokaa kohtaan. Poppamies-marinoidut paistit sekä hot wingsit majoneesilla tuovatkin hiukan mausteisempaa asennetta Poutun tuttuihin lihatuotteisiin. Kalvoineen suoraan uuniin laitettavat paistit ja wingsit ovat mutkatonta ja maanläheistä liharuokaa kunnon makuja arvostavalle.

Reseptit

Poppamies-resepteillä teet helposti maukasta! Kun mausteet ovat kohdallaan ja raaka-aineet laadukkaita, voi keskittyä rentoon kokkaamiseen yksin tai vaikka isommalla porukalla. Tutustu resepteihin ja nauti!

Valitse Poutun Poppamies-suosikkisi ja osallistu matkakilpailuun!

Poutun Poppamies-tuotteet vievät hetkessä makumatkalle maailman ääriin. Nopeasti valmistettavat paistit ja hot wingsit sopivat niin helppoutta kaipaavalle lihan ystävälle kuin vaativallekin kulinaristille.

Pouttu tarjoaa kotoisien makumatkojen lisäksi matkakilpailun, joka vie kaksi henkilöä pidennetylle viikonloppureissulle Portugaliin. Kerro mikä Poutun Poppamies-liha sinulle maistuisi parhaiten, jätä yhteystietosi ja olet mukana kisassa!

Kisa päättyy 18.4. Arvonta suoritetaan 28.4.2017.