Reseptit ja vinkit
>
NyhtöpossuleipäNyhtöpossuleipä
60+ min
- 1 kpl Pouttu Louisiana kassler
- Poppamies Smoky Apple BBQ -kastike (valinnainen)
Coleslaw
- 150g porkkanaraastetta
- 150g suikaloitua valkokaalia
- 1 hienonnettu sipuli
- 4 rkl Poppamies Dijon-majoneesi tai –Paahdettu Valkosipulimajoneesi
- 1 dl kermaviiliä
- 1 rkl sokeria
- 1 tl mustapippuria
Nyhtöpossuleipä
- nyhtöpossua
- coleslaw-salaattia
- Poppamies Paahdettu Valkosipuli-majoneesia
- tuoretta korianteria (jos et pidä korianterista niin voit jättää pois)
- pitkulainen sämpylä
Kypsennä kassler uunissa 150 asteessa 4 tunnin ajan. Revi liha vuoassa ja lisää BBQ-kastiketta oman maun mukaan (itse laitan n. 0,75 dl per kg kypsää lihaa). Poppamiehet yleensä myös keittävät liemen kattilassa kasaan ennen lihan repimistä ja lisäävät revityn lihan joukkoon.
Sekoita kaikki Coleslaw-ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.
Lämmitä pannu keskilämmölle ja paahda nyhtöpossuun hieman pintaa. Halkaise leipä ja levitä Paahdettu Valkosipuli-majoneesia leivän puolikkaille. Aseta pohjalle coleslaw-salaatti, päälle nyhtöpossu ja viimeiseksi silaukseksi tuoretta korianteria.