Pouttu Lite Bättre

Pouttu Lite Bättre -tuotteet sopivat täydellisesti ihmisille, jotka haluavat syödä terveellisemmin ja vastuullisemmin, mutta eivät halua tinkiä proteiinista tai lihan tutusta hyvästä mausta. Ne maistuvat koko perheelle ja niitä on aivan yhtä helppoa käyttää kuin perinteisiä tuotteita.

Vähän parempi sinulle

Lite Bättre -tuotteissa on yhtä paljon proteiinia kuin perinteisissä tuotteissa, mutta osa proteiinista on korvattu kasviproteiinilla. Varsinainen hybridi siis! Pouttu Lite Bättre -tuotteissa on paremman proteiinin lisäksi rautaa, tärkeitä vitamiineja, flavonoideja ja kuitua, mutta vähemmän tyydyttynyttä rasvaa ja vähemmän suolaa. Fermentoinnin ansiosta härkäpapu on vatsaystävällisessä muodossa, eikä aiheuta ilmavaivoja.

Vähemmän lihaa - mutta reilusti makua

Grillituotteissa on totuttu tuijottamaan lihan määrää. Mitä enemmän makkarassa on lihaa, sitä vähemmän siinä on jotain muuta, ja sitä parempaa se on. Näin uskotaan ja näinhän se on melkein tähän asti ollutkin.

Ihmiset ovat tottuneet tuijottamaan grillituotteissa lihan määrää. Koetaan, että mitä lihapitoisempaa, sitä laadukkaampaa. Tähän halusimme tuoda muutoksen. Hybridituotteemme yhdistävät lihan ja kasvin parhaat puolet niin, että maku on herkullinen. Korjatakseen tilanteen Pouttu laittoi tuotekehityksessä viisaat päät yhteen. Oivallus oli yksinkertainen: miksi tinkiä mistään kun voi saada kaiken? Tältä pohjalta kehitettiin kasvin ja lihan parhaat puolet yhdistävä Lite Bättre -tuotesarja, jonka jokainen tuote on hitusen parempi ihmiselle ja maapallolle. Tinkimättä tippaakaan mausta. Maista vaikka itse!

Vastuullisempi

 

Kaikki Lite Bättre -tuotteet valmistetaan uusiutuvalla energialla ja niiden hiilijalanjälki on normaaleja tuotteita pienempi. Härkäpavun viljelyllä on Suomessa pitkät perinteet ja valoisa kesä sopii kasville hyvin. Härkäpapu sitoo typpeä ja hiiltä maaperään, jolloin maaperä pysyy luonnostaan ravinteikkaana ja lannoitteiden käyttöä voidaan vähentää.