Appelsiiniglaseerattu Muu Juhlarulla

Muu Juhlarulla

1 kpl Muu Juhalrulla 800g
1dl sinappia
1dl korppujauhoja

Appelsiiniglaseerauskastike

2dl appelsiinimehua
1kpl appelsiininkuori raastettuna
0,5dl valkoviinietikkaa
2dl sokeria
1tl suolaa

Appelsiiniglaseeratut juurekset

2kpl isoja uuniperunoita
4kpl porkkanoita
1kpl lanttu
4kpl timjamin oksa hienonnettuna
1/2dl rypsiöljyä
2dl appelsiiniglaseerauskastiketta
suolaa ja pippuria

Muu Juhlarulla

Kypsennä Muu Juhlarulla pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä rulla. Leikkaa jäähtyneestä rullasta 2cm siivuja ja aseta ne uunipellille limittäin. Voitele sinappi pullasudilla siivuille ja sirota siivilällä korppujauhot pinnalle. Paahda 220C asteisessa uunissa 15 min.

Appelsiiniglaseerauskastike

Yhdistä kaikki raaka-aineet kattilassa ja keitä 10min.

Appelsiiniglaseeratut juurekset

Pese ja puolita perunat. Pese ja kuori porkkanat ja leikkaa pituussuunnassa puoliksi. Kuori lanttu ja leikkaa 3×3 cm kuutioiksi. Laita kaikki juurekset uunipellille, pyörittele juuresten joukkoon appelsiiniglaseerauskastike ja pirskottele päälle rypsiöljyä, mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa 200 C noin 20 minuuttia. Tarjoile.

Reseptin parhaat palat