Italialaiset kasvipullat tomaattikastikkeessa

AINEKSET

280 g Muu Kasvijauhista
1 dl kapriksia
1 dl silputtua lehtipersiljaa
1 keltasipuli pieneksi pilkottuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 dl raastettua parmesanjuustoa
0,5 dl oliiviöljyä
puolikas punainen chili pieneksi silputtuna
mustapippuria myllystä
suolaa
rypsiöljyä paistamiseen

Tomaattikastike

2dl paseerattua tomaattia
2 dl tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 dl basilikan lehtiä
2 tl sokeria
mustapippuria myllystä
suolaa

Sekoita kulhossa kaikki aineet keskenään. Mausta pippurilla ja tarkasta suola. Pyöritä haluamasi kokoisia kasvispullia ja paista pinnaltaan rapeiksi paistinpannulla rypsiöljyssä. Lisää pullat tomaattikastikkeeseen ja tarjoile pastan kanssa. Jos haluat reseptistä vegaanisen, jätä pois raastettu parmesanjuusto, tai korvaa se vegaanisella juustolla.

Lisää kaikki tomaattikastikkeen aineet kattilaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää pippuria ja tarkasta suola.

Reseptin parhaat palat