Jalapeno-vuustomakkaratortilla

4 kpl Muu Jalapeno-vuusto Kasvigrillimakkaraa
8 kpl maissitortillaa
1 dl papu-ananassalsaa
1 dl paahdettu salsaroja
8 kpl salaatinlehteä
1 rkl fetajuustoa
1 kpl tomaatti hienonnettuna
1 kpl jalapeno hienonnettuna
limeä ja korianteria

Papu-ananassalsa

2 dl säilykemustapapuja
400 g tuoretta anasta kuutioina
1 kpl punasipulia hakkeena
10 siivua jalapenoa hakkeena
1 ruukka korianteria hakkeena
1 kpl lime: mehu ja kuoriraaste
0,5 dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria

Paahdettu salsaroja

8 kpl tomaattia puolitettuna
1 kpl sipuli lohkottuna
5 kpl valkosipulinkynsiä
2 kpl jalapenoja puolitettuna
1 kpl lime: mehu ja kuoriraaste
2 tl suolaa
1 rkl sokeria

Paista Muu Jalapeno-vuusto kasvigrillimakkarat grillissä tai pannulla ja leikkaa noin 1 cm viipaleiksi. Lämmitä maissitortillat grillissä tai pannulla. Levitä maissitortillat tarjoiluastialle, niiden päälle salaatinlehdet ja papuananassalsa, sen jälkeen makkaraviipaleet ja fetajuusto. Kaiken päälle salsaroja. Koristele annos hienonnetulla tomaatilla sekä jalopenolla ja korianterilla. Kyytipojaksi limeviipale.

Papu-ananassalsa

Sekoita kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

Paahdettu salsaroja

Grillaa kasvikset grillissä niin että pinta hiukan palaa, jäähdytä. Laita kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita rouheaksi pyreeksi. Tarkista maku.

Reseptin parhaat palat