Muu Juhlarulla Asian Style

Muu Juhlarulla

1 kpl Muu Juhalrulla 600g kypsä

Misoglaseeraus

100g misotahnaa
50g sokeria
0,5dl riisiviinietikkaa

Pikakimchi

1-2kpl kiinankaalia suikaleina
1rkl suolaa
3kpl valkosipulinkynsiä ohuina viipaleina
3cm pala inkivääriä raastettuna
0,5dl riisiviinietikkaa
2rkl kalakastiketta
0,5dl Gochujang-tahnaa
1rkl sokeria
1 nippu kevätsipulia renkaina

Seesamimajoneesia

250g majoneesia
1/2dl seesamiöljyä
1/2dal seesamisiemeniä
1/2kpl sitruunan mehu
sokeria, suolaa, pippuria

Misoglaseeraus

Yhdistä misoglaseerauksen raaka-aineet kattilassa ja kiehauta. Glaseraa kypsä Muu Juhlarullan pinta misoglaseerauksella. Paahda 220C asteisessa uunissa 15 min pinnan karamellisoimiseksi.

Pikakimchi

Ryöppää kiinankaalia kiehuvassa vedessä 30 sekuntia ja jäähdytä kylmällä vedellä, valuta vesi pois. Sekoita kaikki loput raaka-aineet keskenään, kaada kiinankaalisuikaleiden joukkoon ja sekoita. Anna maustu 1vrk.

Seesamimajoneesi

Laita kaikki aineet kulhoon ja sekoita tasaiseksi, mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Tarkista maku ja tarjoile.

Reseptin parhaat palat