Muu Kasvigrillimakkara ja lehtikaali-perunasalaatti

8 kpl Muu Original Kasvigrillimakkaraa

Kermainen sinapinsiemenkastike

0,5 dl oliiviöljyä
1 silputtu sipuli
50 g sinappia
3 rkl sinapinsiemeniä
1 tl mustapippurirouhetta
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
2 dl kuohukermaa

Letikaali-perunasalaatti

500 g pestyjä perunoita
100 g lehtikaalia suikaloituna
1 punasipuli viipaloituna
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
1 tl suolaa
0,5 tls mustapippuria myllystä

Kermainen sinapinsiemenkastike

Freesaa oliiviöljyssä, sipulit, pippuri ja sinappi. Lisää etikka, suola, sokeri ja sinapinsiemenet, hauduta 5 min. Lisää kuohukerma ja keitä kastiketta kasaan noin 5min. Tarkista maku.

Letikaali-perunasalaatti

Keitä perunat kypsiksi, jäähdytä ja viipaloi 1cm siivuiksi. Sekoita öljy, etikka, sokeri, suol ja mustapippuri. Sekoita kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

Pikkelikirsikkatomaatit

Laita kattilaan etikka, sokeri, vesi, sinapinsiemenet, suola, pippuri ja sipuli. Kiehauta ja jäähdytä. Laita tomaatit ja basilika säilytysastiaan ja kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua yön yli.

Reseptin parhaat palat