Muu Kasvijauhis täytteiset paprikat

AINEKSET

320 g Muu Kasvijauhista
8 punaista paprikaa
1 silputtu sipuli
3 murskattua valkosipulinkynttä
0,5 oliiviöljyä
2 rkl kapriksia
1 punainen chili silputtuna
150 g mozzarella juustoraastetta tai vegaanista juustoa
1 rkl Dijon-sinappia
4 dl tomaattimurskaa
1 muna
1 tl juustokuminaa
2 tl korianteria
2 tl kanelia
mustapippuria myllystä
suolaa

Poista paprikoista kiinnikepuolelta kannat. Koverra ja poista kaikki valkoinen osa paprikoiden sisältä. Sekoita kulhossa Muu Kasvijauhikseen kaikki aineet sekaisin taikinaksi. Täytä paprikat seoksella, laita kannat hatuiksi ja nostele uunivuokaan. Sivele paprikoiden pintaan vielä oliiviöljyä, ripottele suolaa ja sokeria kevyesti päälle. Paista 180-asteisessa uunissa noin 35–40 minuuttia. Paprikat saavat tulla melko ruskeiksi. Mitä tummemmiksi annat paprikoiden paahtua, sitä makeampia niistä tulee. Jos haluat tehdä reseptistä kokonaan vegaanisen, jätä kananmuna pois.

Reseptin parhaat palat