Muu Texmex-burrito

8 kpl Muu Jalapeno-vuusto Kasvigrillimakkaraa
8 kpl isoja tortillalettuja
8 kpl salaatinlehtiä
8 rkl fetajuustoa
4 dl papu-ananassalsaa
2 dl paahdettua salsarojaa
1 kpl tomaatti hienonnettuna
1 kpl jalapeno hienonnettuna

Papu-ananassalsa

2 dl säilykemustapapuja
400 g tuoretta anasta kuutioina
10 siivua jalapenoja hakkeena
1 ruukku korianteria hakkeena
1 kpl lime: mehu ja kuoriraaste
0,5 dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

Paahdettu salsaroja

8 kpl tomaattia puolitettuna
1 kp sipuli lohkottuna
5 kpl valkosipulinkynttä
2 kpl jalapenoja puolikkaina
1 kpl lime: mehu ja kuoriraaste
2 tl suolaa
1 rkl sokeria

Paista Muu Jalapeno-vuustomakkarat grillissä tai pannulla. Lämmitä tortillaletut ja levitä tortillaletun keskelle salaatinlehti, sen päälle makkara, fetajuusto, papuananassalsa ja salsa roja. Käännä letun reunat keskelle ja rulla tiiviiksi rullaksi. Paista vielä rulla pannulla tai grillissä. Koristele annos jalopeno viipaleilla, tomaatilla ja korianterilla. Tarjoile nachojen ja limen kanssa.

Papu-ananassalsa

Sekoita kaikki raaka-aineet ja tarkista maku.

Paahdettu salsaroja

Grillaa kasvikset grillissä niin että pinta hiukan palaa, jäähdytä. Laita kaikki raaka-aineet blenderiin ja sekoita rouheaksi pyreeksi. Tarkista maku.

Reseptin parhaat palat