Muu Vebablastu tabboulleh ja tofumousse

Muu Vebablastu

2 pkt Muu Vebablastu
rypsiöljyä
suolaa

Tabboulleh

250g bulguria
500g vettä
3 kpl tomaattia kuutioituna
1/2 kpl kurkku kuutioituna
1 kpl hienonnettu chili
1/2 puntti hienonnettua persiljaa
1/2 puntti hienonnettua minttua
1 dl rypsiöljyä
1/4 dl valkoviinietikkaa
suolaa
pippuria
sokeria

Tofumousse

200g pehmeää tofua
120g smetanaa
1/2 dl oliiviöljyä
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Muu Vebablastut

Paista Muu Vebablastut rypsiöljyssä miedolla lämmöllä rapeiksi ja mausta. Lisää tabboullehiin sen valmistuttua.

Tabboulleh

Sekoita kaikki muut aineet jäähtyneen bulgurin joukkoon ja mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Tarkista maku ja tarjoile.

Tofumousse

Sekoita kaikki aineet keskenään ja tarkista maku.