Täytetty kasvispullapatonki

PATONKI

30 kpl kasvispyörykkää
2 kpl patonkia
4 dl raastettua mozzarellaa
2 dl tomaattisalsaa
20 kpl kirsikkatomaattia
1 dl majoneesia
1 rkl harissa-tahnaa
rapeaa salaattia

PAPRIKA-TOMAATTISALSA

2 kpl paprikaa
4 kpl tomaattia
3 rkl sokeria
1 rkl silputtua punaista chiliä
1 limetin mehu ja raastettu kuori
mustapippuria myllystä, suolaa

Leikkaa paprikoista kanta, siemenet ja valkoinen malto pois. Paahda paprikoita kaasulla tai uunissa grillivastuksen alla, kunnes niiden pintaan ilmestyy mustia laikkuja. Kuori jäähtyneistä paprikoista pintakuori pois. Halkaise paprikat neljään osaan ja leikkaa 2 sentin kokoisiksi kuutioiksi.

Leikkaa tomaatit neljään osaan ja lisää kattilaan muiden aineksien kanssa. Anna keitoksen kiehua poreillen miedolla lämmöllä kannen alla, noin puoli tuntia. Salsaa kannattaa tehdä kerralla isompi määrä, sillä se säilyy jääkaapissa pitkään.