Nyhtöpossuleipä

1 kpl Pouttu Louisiana kassler
1 kpl Poppamies Smoky Apple BBQ -kastike (valinnainen)

Coleslaw

150 g porkkanaraastetta
150 g suikaloitua valkokaalia
4 rkl Poppamies Dijon-majoneesi tai –Paahdettu Valkosipulimajoneesi
1 dl kermaviiliä
1 rkl sokeria
1 tl mustapippuria

Nyhtöpossuleipä

nyhtöpossua
coleslaw-salaatti
Poppamies Paahdettu Valkosipuli -majoneesia
tuoretta korianteria (valinnainen)
pitkulainen sämpylä

Kypsennä kassler uunissa 150 asteessa 4 tunnin ajan. Revi liha vuoassa ja lisää BBQ-kastiketta oman maun mukaan (itse laitan n. 0,75 dl per kg kypsää lihaa). Poppamiehet yleensä myös keittävät liemen kattilassa kasaan ennen lihan repimistä ja lisäävät revityn lihan joukkoon.

Sekoita kaikki Coleslaw-ainekset keskenään ja laita jääkaappiin maustumaan.

Lämmitä pannu keskilämmölle ja paahda nyhtöpossuun hieman pintaa. Halkaise leipä ja levitä Paahdettu Valkosipuli-majoneesia leivän puolikkaille. Aseta pohjalle coleslaw-salaatti, päälle nyhtöpossu ja viimeiseksi silaukseksi tuoretta korianteria.