Porsaan sisäfilee basilika-parmesaanitäytteellä

Ainekset

2 kpl iso viipaletta täysjyväpaahtoleipää
100 g parmesaania lastuina tai karkeana raasteena
1 dl pinjansiemeniä
2 kpl ruukkua basilikaa
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl voita
3-5 kpl valkosipulin kynttä

Puhdista possun sisäfilee kalvoista ja leikkaa filee kahdella pitkittäisviillolla levymäiseksi. Laita täytteen aineet leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon ja pyöräytä ne tahnaksi. Levitä noin 2/3 tahnasta lihalevyn päälle, rullaa levy ja kiinnitä liitoskohta cocktailtikuilla. Siirrä rulla uunivuokaan ja levitä loput täytteestä päälle. Paista uunissa 180 asteessa kunnes lihan sisälämpötila on 72–75 astetta. Ota filee uunista ja anna sen vetäytyä 15 minuuttia ennen leikkaamista. Ripottele fileeviipaleille hiukan merisuolahiutaleita ja mustapippuria. Tarjoa raakana paistettujen perunoiden kanssa. Vinkki! Tämän ruoan voi valmistaa myös  Pouttu Possun Sisäfilee marinoidusta tai Pouttu Possun  Sisäfilee kermaisesta.