fbpx

Nopeat Kanapuikot & dippailtavat pikkelivihannekset

Kanapuikot

2 pakettia Nopeat kanapuikko + Cheddarjuustodippi

Pikkelivihannekset

1 dl väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 tl suolaa
2 kpl porkkanoita
2 kpl varsisellerin vartta
1 kpl kukkakaali
1 kpl parsakaali

Nopeat Kanapuikot

Lämmitä Kanapuikot pakkauksen ohjeiden mukaisesti

Pikkelivihannekset dippailuun

Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Esikäsittele vihannekset: kuori porkkanat ja leikkaa 1 x 1 x 5 cm tikkuja, leikkaa varsiselleristä samankokoisia tikkuja. Leikkaa kukkakaalista ja parsakaalista 2 cm kokoisia nuppuja. Kiehauta kattilassa vesi ja laita kattilaan porkkanatikut, keitä 2 minuuttia, lisää muut aineet ja keitä vielä 2 minuuttia. Siivilöi vihannekset ja laita kylmään veteen. Kun vihannekset ovat jäähtynyt kaada niiden päälle etikkaliemi. Anna maustua kaksi tuntia, parhaan tuloksen saat, kun annat maustua kannellisessa astiassa yön yli jääkaapissa. Marinoidut vihannekset säilyvät jääkaapissa monta viikkoa.

Reseptin parhaat palat