fbpx

Pulled Chicken -pitaleivät

Pouttu Nopeat Pulled Chicken

1 pkt Pouttu Nopeat Pulled Chicken
4 kpl pitaleipä
rypsiöljyä
suolaa
pippuria

Hernehummus

300g kypsiä kikherneitä
200g sulatettuja pakasteherneitä
100g majoneesia
2kpl valkosipulinkynsi murskattuna
1/2 kpl sitruunan mahu
1/2 tl suolaa
0,5tl mustapippuria

Vuohenjuustomousse

300g vuohenjuusto
200g kuohukermaa
1 oksa rosmariinia hienonnettuna
2rkl hunajaa
suolaa
pippuria

Pikkelöity punasipuli

200g punasipulia viipaloituna
1/2dl väkiviinaetikkaa
1dl sokeria
1dl vettä
1tl suolaa

Pulled Chicken

Lämmitä öljy pannussa ja murenna Pouttu Nopeat Pulled Chicken pannulle, paista miedolla lämmöllä
rapeaksi ja mausta suoalla ja pippurilla.

Hernehummus

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta hummukseksi. Tarkista maku.

Vuohenjuustomousse

Laita kaikki aineet kulhoon ja vatkaa kunnes seos vaahtoutuu. Mausta.

Pikkelöity punasipuli 

Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja kaada
punasipuliviipaleiden päälle. Anna maustua kaksi tuntia, parhaan tuloksen saat, kun annat
maustua kannellisessa astiassa yön yli jääkaapissa. Marinoidut sipulit säilyvät jääkaapissa
monta viikkoa.

Tarjoilu

Lämmitä pitaleipiä kuivalla pannulla molemmilta puolilta 30 sekunnin ajan, avaa leipä sivuviillolla
ja täytä Pulled Chickenilla, hernehummuksella, vuohenjuustomoussella ja pikkelöidyllä punasipulilla.

Reseptin parhaat palat