Pulled Pork höysteillä

Pulled Pork

1 pkt Poutu Nopeat Pulled Pork
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
pippuria

Juurespyree

500g Juureksia (peruna, porkkana, palsternakka) kuorituuna ja pilkottuna
50g voita
suolaa
mustapippuria

Pikkelöity kyssäkaali

1/2 dl väkiviinaetikkaa
1dl sokeri
1dl vettä
1tl suolaa
200g kyssäkaalia ohuina viipaleina

Haudutettu sipuli

3kpl sipulia viipaleina
50g voita
1dl valkoviiniä
1tl suolaa

Pouttu Nopeat Pulled Pork

Lämmitä öljy pannussa ja murenna Pulled Pork pannulle, paista miedolla lämmöllä
rapeaksi ja mausta suoalla ja pippurilla. Tarjoile juurespyreen, pikkelöidyn kyssäkaalin ja haudutetun sipulin kanssa.

Juurespyree

Valmistus; Kuori ja pilko juurekset, keitä pienessä määrässä vettä. Siivilöi ylikypsät
juurekset, laita tehosekoittimeen, aja voin kanssa tasaiseksi pyreeksi, tarkista maku.

Pikkelöity kyssäkaali

Kiehauta kattilassa etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä huoneenlämpöiseksi ja kaada
kyssäkaali viipaleiden päälle. Anna maustua kaksi tuntia, parhaan tuloksen saat, kun annat
maustua kannellisessa astiassa yön yli jääkaapissa. Marinoidut kyssäkaalit säilyvät
jääkaapissa monta viikkoa.

Haudutettu sipuli

Kuumenna paistinpannu ja lisää voi. Lisää sipulit ja sekoita. Kuullota sipuleita 10 minuuttia
tai kunnes sipulit ovat läpikuultavia. Jatka sipulien kypsentämistä ja vähennä tarvittaessa
lämpöä. Sipuleiden ei ole tarkoitus käristyä, vaan kypsyä hiljalleen. Kypsymisen edetessä
sipulien rakenne pehmenee ja väri syvenee. Nosta lämpöä ja lisää valkoviini kuumaan
pannuun. Mausta  sipulit lopuksi suolalla, halutessasi myös mustapippurilla.

Reseptin parhaat palat