(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-T6MP8H3'); Kanapaistisalaatti - Pouttu

Kanapaistisalaatti

Ainekset

1/2 (400g) Pouttu Kanapaisti
300 g punakaalia
2 dl belugalinssejä

Kastike

3 rkl tahinia
1 1/2 rkl sitruunamehua
1 1/2 rkl hunajaa
(2-3 tl) vettä

Lisäksi

1 dl granaattiomenana siemeniä
versoja tai vuonankaalia
  1. Huuhtele linssit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Suikaloi punakaali. Viipaloi tai paloittele kanapaisti.
  2. Linssien kiehuessa sekoita kastikkeen aineet keskenään. Jos kastike on liian paksua, lisää hiukan vettä.
  3. Valuta kypsät linssit. Sekoita kastike kuumien linssien joukkoon. Sekoita mukaan myös punakaalisuikaleet.
  4. Siirrä salaattipohja laakealle tarjoiluastialle ja nosta päälle kanapaistiviipaleet tai -palat. Viimeistele granaattiomenansiemenillä ja versoilla tai vuonakaalilla.

 

Vinkki: Salaatti ei kaipaa erillistä kastiketta, koska kastike on valmiiksi sekoitettuna linssien ja punakaalin joukkoon.

Reseptin parhaat palat