Kannuswurstisalaatti

Ainekset

x Kannuswurstiviipaleita
x rapeaa salaattia
x punamangoldisalaattia
20 kpl kirsikkatomaatteja
10 kpl keitettyjä kiinteitä perunoita
x Maldon-suolaa
x mustapippuria myllystä

Ranskalainen kastike

1 rkl Dijon-sinappia
1 dl oliiviöljyä
1 rkl punaviinietikkaa
x mustapippuria myllystä
x suolaa

Salaatti

Keitä kuoripäälliset perunat suolavedessä kypsäksi. Jäähdytä, kuori ja viipaloi. Lisää perunat, puolitetut tomaatit salaatinkastikkeeseen ja sekoita varovasti. Lisää sekaan salaatit ja sekoita varovasti. Nostele lautasille tai laakealle vadille makkaraviipaleiden kanssa. Rouhi pintaan mustapippuria.

Kastike

Sekoita teräskulhossa sinappiin oliiviöljy juoksevana nauhana ja lisää sitten punaviinietikka. Sekoita hyvin ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Reseptin parhaat palat