Pitakebab

Ainekset

1 pss (200g) Pouttu Nopeat kanakebablastuja
4 kpl pitaleipiä
100 g paahdettua paprikaa (säilyke)
200 g turkkilaista jogurttia
1/2 kurkku pieninä kuutioina
1 sitruunan kuori raastettuna
1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 rkl hunajaa
1 tl suolaa
1 ruukku korianteria hienonnettuna
jäävuorisalaattia
  1. Sekoita jogurtin joukkoon kurkkukuutiot, sitruunankuori, valkosipuli, hunaja, suola ja korianteri. Anna kastikkeen maustua jääkaapissa.
  2. Valuta ja suikaloi paprikat.
  3. Kuumenna pitaleivät uunissa, pannulla tai mikrossa.
  4. Leikkaa leipien reunat auki ja sujauta sisään muutama salaatinlehti, paprikasuikaleet japuolet kastikkeesta.
  5. Kuumenna kanakebablastut nopeasti pannulla öljyn kera.
  6. Jaa kebabit leipien sisään ja lisää vielä loput kastikkeesta.

Reseptin parhaat palat