Uunimakkara

Ainekset

1 pkt (400 g) Pouttu lenkkiä
1 pkt (400 g) Pouttu pekonia
4 kpl ohutta juustoviipaletta
1 rkl oliiviöljyä
1 rs terttukirsikkatomaatteja
x mustapippuria
x merisuolahiutaleita

Leikkaa lenkinpuolikkaat kahteen osaa ja poista paloista kuoret. Kääräise lenkkipalat juusto- pekoniviipaleiden kätköön ja siirrä uunivuokaan. Valuta oliiviöljy vuokaan ja aseta huuhtaistut kirsikkatomaatit lenkkipalojen viereen.

Paista uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Mausta tomaatit uunista ottamisen jälkeen mustapippurilla ja merisuolahiutaleilla.

Tarjoa peruna-, bataatti- tai juuresmuusin sekä raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki!

Laita pekoni- ja juustoviipaleiden väliin tuoreita yrtinlehtiä tai ripottele viipaleille pippureita tai yrttimausteita makuvaihtelua tuomaan.

Reseptin parhaat palat