(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-T6MP8H3'); Rouheinen uunipasta - Pouttu

Rouheinen uunipasta

Ainekset

1 pss (200g) Pouttu Nopeat Kana & Pekonirouhetta
1 pss (200g) Pouttu Nopeat Kinkkurouhetta
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl rypsiöljyä
300g pennepastaa
1 prk (3,3, dl) ruokakermaa
125g juoksevaa sulatejuustoa
1 ps (150g) pinaattia (pakaste)
5 dl vettä
1 rkl valkoviinetikkaa
1 tl oreganoa
1/2 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl chilihiutaleita

Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
Kuori ja hienonna sipulit. Mittaa öljy korkeareunaiseen noin 25 × 35 cm kokoiseen uunivuokaan. Lisää sipulit ja kanapekonirouhetta ja kinkkurouhetta lukuun ottamatta kaikki muut aineet. Sekoita. Nosta 200 asteiseen uuniin 25 minuutiksi.
Sekoita vuokaan kanapekonirouheet. Jos ruoka tuntuu kuivalta, lisää 1–2 dl vettä. Jatka kypsentämistä vielä 20–30 minuuttia, tai kunnes pasta on kypsää.
Viimeistele uunipasta halutessasi tuoreella oreganolla. Tarjoa salaatin ja leivän kanssa.

 

Reseptin parhaat palat